Woning laten schilderen?
Voor jaren klaar met Vermeer Schilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt het schilderwerk van uw woning dagelijks op de proef. Dit vereist een hoge kwaliteit van zowel de verf als van de schilder die hem aanbrengt. Bij Vermeer Schilderwerk staat kwaliteit hoog in het vaandel en dat komt onder andere tot uiting in onze hoogwaardige materialen en goed opgeleide schilders.

Vermeer schilderwerk

Kwaliteitsschilders sinds 2004

Schilder Zeewolde ervaringen

“Vermeer heeft onze woning onlangs volledig geschilderd. De schilders werken netjes en precies, echte vakmannen!”
Jan Hoekstra, Zeewolde

Een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Wij werken uitsluitend met Sikkens verfsystemen

In drie stappen naar een duurzame bescherming

Onze beproefde werkwijze staat garant voor jarenlange bescherming

Een goede voorbereiding…

…is het halve werk! De kwaliteit van uw schilderwerk wordt namelijk voor een groot deel bepaald door de ondergrond waarop deze is aangebracht. Het werk begint dus met een grondige reiniging van het houtwerk. Vervolgens worden de ondergrond volledig geschuurd en waar nodig, voorzien van een primer.

Repareren

Het houtwerk wordt zorgvuldig geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. Beschadigingen en houtrot worden vakkundig en duurzaam hersteld. Verder wordt ook al het kitwerk nagelopen op kwaliteit en waar nodig wordt deze vernieuwd. Gaatjes en oneffenheden worden netjes weggewerkt.

Afschilderen

Zodra de ondergrond in perfecte staat verkeert, beginnen de schilders met het afschilderen van uw woning. Dit kan in één of meerdere lagen gebeuren, afhankelijk van de staat van het oorspronkelijke schilderwerk. We maken altijd gebruik van professionele verfsystemen, zodat u direct voor jaren klaar bent!

Meer weten of een prijsopgave ontvangen?

Pieter Vermeer, Schilder in Zeewolde

“Kwaliteit staat bij Vermeer Schilderwerk altijd voorop. Onze schilders zijn goed opgeleid, werken netjes en leveren vakwerk. Gegarandeerd!”

Pieter Vermeer
Schilder & eigenaar Vermeer Schilderwerken Zeewolde

Veelgestelde vragen over buitenschilderwerk

Wanneer is mijn schilderwerk aan vervanging toe?

Schilderwerk is pakweg iedere 5 jaar aan vervanging toe. Dit is echter sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals ligging (zon/schaduw), de kleur en de kwaliteit van de verf en het schilderwerk zelf. Het is vooral van belang dat u niet te lang wacht, want zaken als houtrot liggen op de loer. Houd met name liggende delen (vensterbanken) in de gaten, want deze hebben vaak het zwaarst te lijden onder de weersomstandigheden (felle zon en stilstaand regenwater). Wij komen uiteraard graag vrijblijvend bij u langs om de staat van uw schilderwerk op te nemen.

Wat is de beste periode om mijn huis te laten schilderen?

Wilt u uw woning laten schilderen, dan zult u rekening moeten houden met de weersomstandigheden. De temperatuur mag tussen de 10° en 25° C liggen. Grofweg komt dit erop neer dat het uitvoeren van buitenschilderwerk mogelijk is van maart t/m november. In de wintermaanden is schilderen niet wenselijk omdat de verf dan niet goed uithardt. Deze periode is dan ook bij uitstek geschikt om binnenshuis te schilderen.

Heeft de kleur van de verf invloed op de kwaliteit van het schilderwerk?

Ja. Donkere kleuren absorberen meer warmte dan lichte kleuren. Een donkergrijs kozijn waar de zon vol op staat wordt erg warm en dat heeft een nadelig effect op de verf. Met name aan de zuidkant van een woning is het dan ook aan te raden om met lichtere kleuren te werken.

Hoe kan ik het schilderwerk onderhouden?

Om uw schilderwerk in goede conditie te houden, is het aan te raden om het minstens één keer per jaar schoon te maken met lauwwarm water, eventueel met een klein scheutje schoonmaakmiddel. Komt u scheuren of barsten in de verflaag tegen? Dan kunt u deze het beste direct laten bijwerken. Uiteraard kunt u ook hiervoor een beroep doen op onze schilders!

Waarom kiezen voor Vermeer Schilderwerk?

Vakkundige schilders

Ons team bestaat uit goed opgeleide schilders met verstand van zaken en passie voor het leveren van kwalitatief schilderwerk.

Kwaliteitsgarantie met Sikkens verfsystemen

Wij schilderen met hoogwaardige Sikkens verven, zoals bijvoorbeeld de Rubbol XD. Niet alleen oogt het schilderwerk mooier, het is ook veel beter bestand tegen de elementen. Zo bent u dus direct voor jaren klaar!

Kwaliteit boven kwantiteit

Voor de schilders van Vermeer Zeewolde staat kwaliteit voorop. Maar kwaliteit kost tijd: “en die gunnen we onze schilders dus ook”, aldus Pieter Vermeer. “Ik heb liever dat ze een dag langer met een klus bezig zijn, dan dat ze overhaast te werk gaan”. We merken dat onze klanten dit erg waarderen.

Meer dan alleen schilderwerk

Vermeer is meer dan alleen een schildersbedrijf, want naast professioneel schilderwerk verzorgen wij ook uiteenlopende gerelateerde werkzaamheden. We vervangen bijvoorbeeld glaswerk, repareren kozijnen en we rekenen af met houtrot.

Schildersbedrijf Vermeer in Zeewolde schildert met Sikkens verven.

Wij werken uitsluitend met professionele verfsystemen van Sikkens

Offerte ontvangen

Snel een prijsopgave ontvangen voor het uitvoeren van uw dakkapel renovatie? Vul hieronder uw gegevens in!

Eén van onze medewerkers neemt binnen 24 uur contact met u op.

...of bel ons op 06-47546724 en vraag naar Pieter!

Offerte dakkapelrenovatie

In drie stappen een vrijblijvende prijsopgave ontvangen

Aanvraag indienen

Vul het formulier hiernaast in of neem telefonisch contact op via 06-47546724. Vraag naar Pieter!

Afspraak inplannen

Binnen 1 werkdag neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen: één van onze schilders komt bij u langs om de werkzaamheden op te nemen.

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur na de opname sturen wij u een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard is deze volledig vrijblijvend.

De goedkoopste dakkapel renovatie?

Wij proberen onze werkzaamheden zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Onze prioriteit is en blijft echter het leveren van kwaliteit en service. Bent u op zoek naar de goedkoopste dakkapel renovatie? Dat zullen wij niet snel zijn. Maar voor betaalbare kwaliteit zit u bij ons perfect!