Schilderwerk binnenshuis
Voor een stijlvolle afwerking van uw woning

Vermeer schilderwerk

Kwaliteitsschilders sinds 2004

Schilder Zeewolde ervaringen

“Vermeer heeft onze woning onlangs volledig geschilderd. De schilders werken netjes en precies, echte vakmannen!”
Jan Hoekstra, Zeewolde

Een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?
Wij werken uitsluitend met Sikkens verfsystemen

Uw huis binnen laten schilderen?

Ook binnenshuis voorzien onze schilders uw woning van de beste verven en lakken. Stijlvol en goed beschermd.

Wanden en plafonds

De wanden en plafonds in uw woning weer als nieuw? Ook binnenshuis kunt u rekenen op de vakmanschap van onze schilders. Of u nu kiest voor stralend wit of een modern kleurenpalet, bij Vermeer Schilderwerk zit u goed! Uiteraard weten we ook raad met beschadigingen en vlekken veroorzaakt door bijvoorbeeld rook, nicotine en waterschade. De kleur moet u zelf nog even uitkiezen, maar ook daar kunnen we u mee helpen!

Deuren en kozijnen

Niet alleen buitenshuis krijgt schilderwerk het zwaar te verduren; ook binnen moeten uw deuren en kozijnen tegen veel geweld zijn opgewassen. De trapper van een fiets, dat bankstel dat net niet door de deuropening past of een hond of kat die zich op uw schilderwerk uitleeft. Met onze professionele (geurarme) verfsystemen brengen wij uw schilderwerk weer in perfect staat.

Overige werkzaamheden

Naast het reguliere schilderwerk, verzorgen wij ook de meer bijzondere schilder­werkzaamheden. U kunt bijvoorbeeld uw keukenkastjes laten schilderen: zo geeft u uw keuken een volledig nieuwe look zonder daar veel voor te betalen. Ook kunt u uw trap laten schilderen. Met onze speciale stootvaste lakken is uw trap beter bestand tegen beschadigingen en blijft hij langer mooi!

Meer weten of een prijsopgave ontvangen?

Pieter Vermeer, Schilder in Zeewolde
“Kwaliteit staat bij Vermeer Schilderwerk altijd voorop. Onze schilders zijn goed opgeleid, werken netjes en leveren vakwerk. Gegarandeerd!”
Pieter Vermeer
Schilder & eigenaar Vermeer Schilderwerken Zeewolde

Waarom kiezen voor Vermeer Schilderwerk?

Vakkundige schilders

Ons team bestaat uit goed opgeleide schilders met verstand van zaken en passie voor het leveren van kwalitatief schilderwerk.

Kwaliteitsgarantie met Sikkens verfsystemen

Wij schilderen met hoogwaardige Sikkens verven, zoals bijvoorbeeld de Rubbol XD. Niet alleen oogt het schilderwerk mooier, het is ook veel beter bestand tegen de elementen. Zo bent u dus direct voor jaren klaar!

Kwaliteit boven kwantiteit

Voor de schilders van Vermeer Zeewolde staat kwaliteit voorop. Maar kwaliteit kost tijd: “en die gunnen we onze schilders dus ook”, aldus Pieter Vermeer. “Ik heb liever dat ze een dag langer met een klus bezig zijn, dan dat ze overhaast te werk gaan”. We merken dat onze klanten dit erg waarderen.

Meer dan alleen schilderwerk

Vermeer is meer dan alleen een schildersbedrijf, want naast professioneel schilderwerk verzorgen wij ook uiteenlopende gerelateerde werkzaamheden. We vervangen bijvoorbeeld glaswerk, repareren kozijnen en we rekenen af met houtrot.

Schildersbedrijf Vermeer in Zeewolde schildert met Sikkens verven.
Wij werken uitsluitend met professionele verfsystemen van Sikkens

Offerte ontvangen

Snel een prijsopgave ontvangen voor het uitvoeren van uw dakkapel renovatie? Vul hieronder uw gegevens in!

Eén van onze medewerkers neemt binnen 24 uur contact met u op.

...of bel ons op 06-47546724 en vraag naar Pieter!

Offerte dakkapelrenovatie

In drie stappen een vrijblijvende prijsopgave ontvangen

Aanvraag indienen

Vul het formulier hiernaast in of neem telefonisch contact op via 06-47546724. Vraag naar Pieter!

Afspraak inplannen

Binnen 1 werkdag neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen: één van onze schilders komt bij u langs om de werkzaamheden op te nemen.

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur na de opname sturen wij u een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard is deze volledig vrijblijvend.

De goedkoopste dakkapel renovatie?

Wij proberen onze werkzaamheden zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Onze prioriteit is en blijft echter het leveren van kwaliteit en service. Bent u op zoek naar de goedkoopste dakkapel renovatie? Dat zullen wij niet snel zijn. Maar voor betaalbare kwaliteit zit u bij ons perfect!