Onderhoud en reparatie
Vermeer brengt uw woning weer in topconditie

Vermeer schilderwerk

Kwaliteitsschilders sinds 2004

Schilder Zeewolde ervaringen

“Vermeer heeft onze woning onlangs volledig geschilderd. De schilders werken netjes en precies, echte vakmannen!”
Jan Hoekstra, Zeewolde

Een vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Wij werken uitsluitend met Sikkens verfsystemen

Vermeer schilderwerk: ook voor onderhoud en reparatie

Bij Vermeer gaan we verder dan alleen schilderwerk. Wij brengen uw kozijnen en ander houtwerk weer in topconditie!

Houtrot reparatie

Problemen met houten onderdelen zoals kozijnen, steunbalken en deuren ontstaan in de meeste gevallen door houtrot. Het vochtige Nederlandse klimaat helpt hierbij ook niet echt mee. Houtrot moet zo snel mogelijk worden aangepakt, maar beter nog is het te voorkomen.

Beglazing

Een ruit gesneuveld? Of wilt u een raam voorzien van speciaal glas. Wij verzorgen alle voorkomende beglazings­werkzaamheden, uiteraard volgens de geldende NEN-normen en/of NPR richtlijnen. Neem eens contact op voor de mogelijkheden!

Inspectie

Het kan soms lastig zijn om te beoordelen of uw kozijnen en schilderwerk nog wel in goede staat zijn. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de staat de woning te controleren. Op basis daarvan is het mogelijk dat we u adviseren om het schilderwerk (deels) te laten bijwerken. Of we vertellen u eerlijk dat het nog prima een jaartje kan wachten.

Meer weten of een prijsopgave ontvangen?

Pieter Vermeer, Schilder in Zeewolde

“Kwaliteit staat bij Vermeer Schilderwerk altijd voorop. Onze schilders zijn goed opgeleid, werken netjes en leveren vakwerk. Gegarandeerd!”

Pieter Vermeer
Schilder & eigenaar Vermeer Schilderwerken Zeewolde

Houtrot: goede reparatie voorkomt erger

Houtrot is, zoals de naam al zegt, rottend hout. Houtrot ontstaat door inwatering en in ons kikkerlandje is de kans dan ook groot dat uw houtwerk hier op een zeker moment mee te maken krijgt.

Voorkomen is beter dan genezen

Houtrot voorkomt u door het hout zo droog mogelijk te houden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er geen inwatering plaatsvindt in houten constructies. Voorkom schroef en spijkergaten en zorg dat vocht zich niet gaat ophopen, maar altijd gemakkelijk kan weglopen. Verder is het natuurlijk van belang om de staat van het schilderwerk in de gaten te houden.

Houtrot repareren

Houtrot kunt u niet overschilderen. Althans, het kan, maar het is niet slim. Zolang houtrot namelijk niet wordt aangepakt, blijft het zich uitbreiden naar gezonde delen van de constructie.

Met behulp van ons 2-componenten epoxy-middel, kunnen wij houtrot efficiënt behandelen. Uw houtwerk wordt superstrak afgewerkt en u hoeft zich geen zorgen te maken over verdere uitbreiding.

Wilt u meer weten? Of heeft u het vermoeden dat er houtrot in uw kozijnen plaatsvindt? Neem dan snel contact op met één van onze specialisten!

Waarom kiezen voor Vermeer Schilderwerk?

Vakkundige schilders

Ons team bestaat uit goed opgeleide schilders met verstand van zaken en passie voor het leveren van kwalitatief schilderwerk.

Kwaliteitsgarantie met Sikkens verfsystemen

Wij schilderen met hoogwaardige Sikkens verven, zoals bijvoorbeeld de Rubbol XD. Niet alleen oogt het schilderwerk mooier, het is ook veel beter bestand tegen de elementen. Zo bent u dus direct voor jaren klaar!

Kwaliteit boven kwantiteit

Voor de schilders van Vermeer Zeewolde staat kwaliteit voorop. Maar kwaliteit kost tijd: “en die gunnen we onze schilders dus ook”, aldus Pieter Vermeer. “Ik heb liever dat ze een dag langer met een klus bezig zijn, dan dat ze overhaast te werk gaan”. We merken dat onze klanten dit erg waarderen.

Meer dan alleen schilderwerk

Vermeer is meer dan alleen een schildersbedrijf, want naast professioneel schilderwerk verzorgen wij ook uiteenlopende gerelateerde werkzaamheden. We vervangen bijvoorbeeld glaswerk, repareren kozijnen en we rekenen af met houtrot.

Schildersbedrijf Vermeer in Zeewolde schildert met Sikkens verven.

Wij werken uitsluitend met professionele verfsystemen van Sikkens

Offerte ontvangen

Snel een prijsopgave ontvangen voor het uitvoeren van uw dakkapel renovatie? Vul hieronder uw gegevens in!

Eén van onze medewerkers neemt binnen 24 uur contact met u op.

...of bel ons op 06-47546724 en vraag naar Pieter!

Offerte dakkapelrenovatie

In drie stappen een vrijblijvende prijsopgave ontvangen

Aanvraag indienen

Vul het formulier hiernaast in of neem telefonisch contact op via 06-47546724. Vraag naar Pieter!

Afspraak inplannen

Binnen 1 werkdag neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen: één van onze schilders komt bij u langs om de werkzaamheden op te nemen.

Offerte ontvangen

Binnen 24 uur na de opname sturen wij u een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden. Uiteraard is deze volledig vrijblijvend.

De goedkoopste dakkapel renovatie?

Wij proberen onze werkzaamheden zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Onze prioriteit is en blijft echter het leveren van kwaliteit en service. Bent u op zoek naar de goedkoopste dakkapel renovatie? Dat zullen wij niet snel zijn. Maar voor betaalbare kwaliteit zit u bij ons perfect!